CU MI opäť bezodplatne odovzdal organizáciám v košickom kraji palety na humanitárne účely (22.12.2016)

Fotogaléria k TS z 21.12.2016: CÚ MI opäť bezodplatne odovzdal organizáciám v košickom kraji palety na humanitárne účely Fotogaléria k TS z 21.12.2016: CÚ MI opäť bezodplatne odovzdal organizáciám v košickom kraji palety na humanitárne účely Fotogaléria k TS z 21.12.2016: CÚ MI opäť bezodplatne odovzdal organizáciám v košickom kraji palety na humanitárne účely Fotogaléria k TS z 21.12.2016: CÚ MI opäť bezodplatne odovzdal organizáciám v košickom kraji palety na humanitárne účely Fotogaléria k TS z 21.12.2016: CÚ MI opäť bezodplatne odovzdal organizáciám v košickom kraji palety na humanitárne účely Fotogaléria k TS z 21.12.2016: CÚ MI opäť bezodplatne odovzdal organizáciám v košickom kraji palety na humanitárne účely

Všetky fotogalérie