Prerušenie dodávky elektrickej energie - 04.04.2023

TRENČÍN – 31.03.2023: V utorok 4. apríla 2023 bude Colný úrad Trenčín v čase od 07,30 do 15,30 hod. fungovať v obmedzenom režime. Dôvodom je vykonávanie plánovaných prác na zariadeniach distribučnej sústavy.

Colný úrad Trenčín (odborné oddelenia v mieste sídla colného úradu)so sídlom Partizánska 1, bude 04. apríla vykonávať služobnú činnosť v obmedzenom režime. Nefunkčné bude aj telefonické spojenie s colným úradom. V prípade nevyhnutných úkonov vo vzťahu k colnému úradu je možné kontaktovať stálu službu na tel. čísle +421 915 496 602.

Za vzniknuté komplikácie sa ospravedlňujeme. Ďakujeme za trpezlivosť a toleranciu počas nevyhnutných prác, ktoré realizuje tretia strana a ktoré spôsobia dočasné obmedzenie prevádzky.

Dokument:

Finančná správa je orgánom štátnej správy v oblasti daní, poplatkov a colníctva. Úlohou FS je výber daní a cla s cieľom zabezpečiť príjmy do štátneho rozpočtu SR a EÚ. Finančná správa je modernou proklientsky orientovanou inštitúciou s cieľom zintenzívniť elektronickú komunikáciu. Viac informácií nájdete na www.financnasprava.sk.

(31. 03. 2023)

Archív tlačových správ