Ukončenie dočasného obmedzenia činností a zmena úradných hodín na Pobočke colného úradu Brodské

TRNAVA – 27.08.2020: Colný úrad Trnava oznamuje nasledovné zmeny úradných hodín Pobočky colného úradu Brodské, Brodské D2, 908 01 Kúty:

• dňom 31.08.2020 o 19:00 hod. sa ruší dočasné obmedzenie činnosti Pobočky colného úradu Brodské, Brodské D2, 908 01 Kúty (oznámené dňa 30.03.2020 v rámci opatrení na zamedzenie šírenia koronavírusu COVID-19) a súčasne sa ruší nepretržitá prevádzka tejto pobočky (t. z., že dňa 31.08.2020 od 19:00 hod. bude táto pobočka zatvorená až do dňa 02.09.2020 do 7:30 hod.),
  • počnúc dňom 02.09.2020 od 7:30 hod. budú služby tejto pobočky dostupné v pracovných dňoch (pondelok až piatok) v čase od 7:30 hod. do 15:30 hod.

Dokument: Tlačová správa na stiahnutie [.pdf; 125 kB; nové okno]

Finančná správa je orgánom štátnej správy v oblasti daní, poplatkov a colníctva. Úlohou FS je výber daní a cla s cieľom zabezpečiť príjmy do štátneho rozpočtu SR a EÚ. Úspešný výber daní a ciel a efektívny boj proti daňovými podvodom priniesol v uplynulých rokoch do štátnej pokladnice viac o približne 3,7 miliardy eur. Finančná správa je modernou proklientsky orientovanou inštitúciou s cieľom zintenzívniť elektronickú komunikáciu. Viac informácií nájdete na www.financnasprava.sk

(28. 08. 2020)