Zmena úradných hodín na pobočke v Čadci

BRATISLAVA – 11.11.2020: Pobočka Daňového úradu v Čadci upravuje tento týždeň úradné hodiny.  Vo štvrtok 12. a v piatok 13. novembra bude táto pobočka otvorená len v dopoludňajších hodinách.

Finančná správa upozorňuje daňovníkov na úpravu úradných hodín na Daňovom úrade Žilina, pobočka Čadca, Matičné námestie 1284. V dňoch 12.11.2020 a 13.11.2020 im bude pobočka k dispozícii len v čase od 08:00 do 12:00 hod.. Ďakujeme za pochopenie.

Dokument: Tlačová správa na stiahnutie [.pdf; 119 kB; nové okno]

Finančná správa je orgánom štátnej správy v oblasti daní, poplatkov a colníctva. Úlohou FS je výber daní a cla s cieľom zabezpečiť príjmy do štátneho rozpočtu SR a EÚ. Úspešný výber daní a ciel a efektívny boj proti daňovými podvodom priniesol v uplynulých rokoch do štátnej pokladnice viac o približne 3,7 miliardy eur. Finančná správa je modernou proklientsky orientovanou inštitúciou s cieľom zintenzívniť elektronickú komunikáciu. Viac informácií nájdete na www.financnasprava.sk

(11. 11. 2020)