Pokračuj v čítaní Prejdi na hlavný informačný obsah stránky Prihlásenie a registrácia používateľa Vyhľadávanie na portáli Aktuálne: dane a clá Ponuka obsahu pre skupiny používateľov Ľavé menu stránky Informačný obsah Pätička stránky

Ďalšie novinky a aktuality

V tejto časti je k dispozícii zoznam posledných 200 noviniek  a aktualít, ktoré boli  publikované na portáli finančnej správy. Novinky a aktuality sú  zoradené  podľa dátumu publikovania od najaktuálnejších po najstaršie.

Zoznam noviniek a aktualít je zobrazovaný na 10 stránkach po 20 noviniek.  Celú novinku si zobrazíte kliknutím na jej nadpis.

Staršie novinky a aktuality  môžete nájsť  v Archíve noviniek a aktualít.

Informácia k plateniu preddavkov fyzických osôb na rok 2013   (28. 01. 2013)

Novela zákona o dani z príjmov nemá vplyv na výšku preddavkov na daň, splatných do konca preddavkového obdobia trvajúceho od 3. 4. 2012 do 2. 4. 2013. Od januára 2013 platia daňovníci, ktorí sú fyzickými osobami, preddavky na daň vypočítané podľa predpisu účinného ešte do 31. 12. 2012.

Slávnostné udelenie čestných uznaní WCO   (28. 01. 2013)

Prezident finančnej správy František Imrecze pri príležitosti Medzinárodného dňa colníctva (26. január ) odovzdal na pôde Finančného riaditeľstva SR do rúk nominovaných osobností z radov colníkov a obchodnej sféry čestné uznania Svetovej colnej organizácie (World Customs Organization „WCO“). Tieto ocenenia sú prejavom čestného uznania práce ľudí, ktorí svojou každodennou činnosťou prispievajú k budovaniu a naplneniu cieľov Svetovej colnej organizácie.

Tlač obsahu Opýtať sa k téme Nahlásiť problém
Návrat hore